HovedsideFractalsBirthprimesOrdBabygenTekstifisereProgrammerTelefonordData Matrix
SudokuSudokutoWordokuCodokuSudoku3DSudokuGTKakuroFillominoHitoriArukone
HashiShuffleBogglemPuzzleCalcuDokuSangerSannsynlighetLærer

Finn ord

Denne siden inneholder forskjellige søkemotorer for å finne ord. Basen inneholder både bokmål og nynorske ord, og inneholder for øyeblikket 748744 ord.

Fast plassering

Denne søkemotoren er fin å bruke til konkurranser der du skal finne ord på spesifikke plasser eller kryssord. Du vet hvor langt ordet er, men har bare klart å fylle ut noen bokstaver. Søk her og finn alle mulige ord som passer de bokstavene du har funnet. Denne søkemotoren kan også brukes til å finne ord med x antall bokstaver. Bare fyll inn så mange *-er som du ønsker å ha bokstaver i ordet.

Fast subord

Denne søkemotoren gir deg alle (opp til 1000 på en gang) ord som inneholder de bokstavene du skriver i en bestemt rekkefølge.

Vilkårlig plassering

Denne søkemotoren er fin å bruke hvis du har et antall bokstaver og ønsker å finne hvilke ord de kan lage, eller hvilke ord som inneholder disse bokstavene. Dette kan være oppgaver der du skal stokke bokstavene du får for å lage et løsningsord, eller du rett og slett lurer på hvilke ord du kan lage av navnet ditt.

Permutasjoner

Denne søkemotoren vil gi deg alle ord som går an å lage av et annet ord, der du selv bestemmer minste lengde. F eks hvis du lurer på hvilke ord du kan lage av ordet "sjekk" og som har minst 3 bokstaver.

Palindromer

Vis palindromer som inneholder x antall bokstaver.

Wordle

Finn ord i Wordle spillet

Android

For de av dere som har en Android telefon og ønsker disse søkene som en app, kan du laste ned Find Word fra Android Market. Den er laget av meg.